We’re hiring!

In Nederweert, op een markante plek direct aan de A2 – dé leisure-hotspot tussen Eindhoven en Maastricht – wordt superhard gewerkt. Medio 2022 openen we daar het spiksplinternieuwe 4-sterren Hotel Rosveld. Een ambitieus plan met in de eerste fase 81 en uiteindelijk 164 luxe kamers, een restaurant, een hippe lobby in loungestijl en een gezellige hotelbar. Kortom, een plek waar we gasten met veel plezier gaan ontvangen!


We zoeken enthousiaste collega’s voor alle gebieden binnen de hospitality: een compleet team voor de front-office, team ontbijt en team housekeeping. Ook hebben we een leuke combi functie: front-office manager / assistent bedrijfsleider!

Hou jij van iets nieuws en van bij het begin beginnen? Van hard werken en dat geen dag hetzelfde is? Ben je bovendien een echte teamplayer en een opgeruimd type? Laat dan snel iets van je horen want de sollicitatie procedures lopen al volop. We bieden een inwerkprogramma in een van onze hotels of restaurants zodat je alle ‘ins & outs’ al kent voor Hotel Rosveld open gaat.


Wat wij bieden:
• Een persoonlijk inwerkprogramma
• Verschillende opleidingsmogelijkheden
• Ambitieus? Volop kansen en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie
• Werken in een bruisende internationale werkomgeving waar geen dag hetzelfde is
• Fijne werksfeer en regelmatig gezellige uitjes en activiteiten


Iets voor jou? Mail dan je CV en motivatie naar info@rosveld.nl. Voor meer informatie: Bel gerust 0493 681300 en vraag naar Dhr. Smits