Voor een comfortabel en luxe verblijf

Prettig geprijsd, super handig en altijd tot in de puntjes geregeld.

Geniet van het gemoedelijke zuiden en zowel van de rust in deze groene omgeving als de gunstige ligging aan de A2 richting Eindhoven en Maastricht. In deze package deals speciale aanbiedingen voor een heel compleet nachtje weg!

Love Deal

Geniet samen met je partner van onze love deal. Maak even tijd voor elkaar en kom helemaal tot rust in onze luxe kamers!

Meer informatie

Sweet escape

Geniet van 2 overnachtingen en een heerlijk hoofdgerecht met onze Sweet escape deal!

Meer informatie

Fiets & wandel arrangement

Profiteer van ons Fiets & wandel arrangement en geniet van de prachtige omgeving en talloze fietsroutes en wandelroutes! Laat u smakelijk verrassen en rust uit in een van onze prachtige kamers.

Meer informatie

Golf special

Wist u dat ons hotel samenwerkt met de gezelligste golfbanen van Limburg? Boek deze special en u hoeft slechts uw clubs mee te nemen!

Meer informatie

Shopping arrangement [Outlet Roermond]

Geniet van twee overnachtingen met heerlijk ontbijt in het Breakfast café van Hotel Rosveld! Met dit arrangement krijgt u ook nog een voucher voor 10% korting voor Designer Outlet Roermond.

Meer informatie

Mini vakantie

Geniet van nèt dat beetje extra tijdens deze minivakantie! 4 heerlijke overnachtingen met een smaakvol ontbijtbuffet!

Meer informatie

Pins & Pints Bowling arrangement

Geniet met dit arrangement van twee heerlijke overnachtingen op onze spiksplinternieuwe kamers en maak het gezellig met een uurtje bowlen bij Pins & Pints bowling!

Meer informatie

Sparkling Xmas

Een ouderwets gezellige kerst vieren met vrienden en familie? Reserveer dan het kerstarrangement en dompel jezelf onder in kerst luxe!

Meer informatie

Tussen de ballen en de bollen

Liever er even uit tussen de feestdagen in? Met dit arrangement rust je uit van de gezellige kerstdagen en laadt je weer op voor de laatste dag van het jaar!

Meer informatie

Sylvester party arrangement

We luiden het nieuwe jaar feestelijk in! Geniet van 3 overnachtingen én een spetterend feestje op oudejaarsavond!

Meer informatie