Vergadermogelijkheden bij Rosveld

Vergaderen

Alles onder één dak voor een efficiënte bijeenkomst

Met een moderne, industriële stijl bieden wij een inspirerende omgeving voor vergaderingen, conferenties, product presentaties en meer. Centraal gelegen tussen Maastricht en Eindhoven en gemakkelijk bereikbaar via de A2, zijn we de perfecte locatie zijn voor elke business meeting in het zuiden.

De Coffee Break Out op de vide voorziet in koffie, thee en eventueel een snack tijdens een korte pauze. Naast de zalen bieden wij ook moderne flexwerkplekken aan voor zakelijke professionals.

Kortom, met onze zakelijke faciliteiten zorgen wij voor een succesvolle en inspirerende bijeenkomst. Van harte welkom!

Akkers

Akkers is een moderne vergaderruimte geschikt voor maximaal 12 personen, gelegen op de eerste verdieping van het hotel. Deze zaal is voorzien van alle techniek voor hybride vergaderingen. Een videobar voor video-conferencing, HDMI aansluiting, USB aansluiting en mini DP aansluiting, meerdere stroom- outlets, yeallink, draadloze presentatie pod en een 75 inch monitor.

Tegger

Tegger is een vergaderruimte, tevens gelegen op de eerste verdieping van ons hotel en biedt ruimte aan maximaal 40 personen. In combinatie met de vergaderruimte ‘Houwijck’ is deze geschikt voor maximaal 100 personen.

Houwijck

Houwijck biedt ruimte aan maximaal 60 personen en is met grote ramen, natuurlijk daglicht en uitzicht op de weide een prettige ruimte. In combinatie met de vergaderzaal ‘Tegger’ heeft deze een totaaloppervlak van 130 m2 en is dan geschikt voor maximaal 100 personen.

Onderstaand zijn de vergaderarrangementen te vinden. Voor losse verhuur bekijkt u onze vergaderfolder.

21m
2
1 - 12 personen

Akkers

53m
2
1 - 40 personen

Tegger

78m
2
2 - 60 personen

Houwijck

130m
2
10 - 100 personen

Tegger + Houwijck

Catering

Koffie & Thee

Flexibele opstelling

Parkeren

Schrijfwaren

Onze vergaderarrangementen

4 uurs vergaderarrangement

Wilt u een paar uur ongestoord vergaderen en brainstormen? Maak gebruik van ons 4-uursarrangement en reserveer een van onze vergaderruimtes voor een dagdeel naar keuze.

Meer informatie
Inclusief lunch

8 uurs vergaderarrangement – lunch

Op zoek naar een combinatie van culinair genieten en vergaderen in een sfeervolle ambiance? Wij verzorgen tijdens uw vergadering een heerlijke lunch met Limburgse streekproducten of uitgebreid driegangendiner.

Meer informatie
Inclusief diner

8 uurs vergaderarrangement – diner

Ongestoord vergaderen en brainstormen? Met ons 8-uursarrangement inclusief diner bent u van alle gemakken voorzien. Deze professionele service van a tot z zorgt voor een geslaagde meeting!

Meer informatie
Inclusief lunch, diner

12 uurs vergaderarrangement

Men komt vaak tot nieuwe inzichten op een nieuwe locatie. Hotel Rosveld is een modern hotel én spiksplinternieuw. Gedurende een hele dag kunt u gebruikmaken van onze vergaderruimte inclusief uitgebreide lunch en driegangendiner.

Meer informatie
Inclusief ontbijt, lunch, diner
Inclusief overnachting

24 uurs vergaderarrangement

Succesvol vergaderen begint met een creatieve kijk op de te behandelen onderwerpen van uw vergadering. Ons 24-uursarrangement geeft u alle ruimte en rust om uw sessie goed in te steken en een productieve vergadering te creëren.

Meer informatie
Inclusief ontbijt, lunch, diner
Inclusief overnachting

2 daags vergaderarrangement

Ons 2 daags arrangement is een compleet verzorgd vergaderarrangement waarbij u een van onze moderne vergaderruimtes kunt gebruiken én tegelijkertijd geniet van Limburgse lunches, een driegangendiner, ontbijtbuffet en luxe overnachting in ons hotel.

Meer informatie

Vergaderen op maat?

Staat uw arrangement er niet tussen? Geen zorgen wij regelen voor uw een vergadering op maat! Neem gelijk contact met ons op.

Neem contact op