Faciliteiten

Professioneel en persoonlijk

Rosveld kenmerkt zich door de comfortabele, gezellige sfeer.

Fitness

Parkeerplaats

24/7 receptie

Lift

Elektrische laadpalen

Best breakfast

Een heerlijke start van de dag! Elke ochtend bereiden we een uitgebreid en heel compleet ontbijtbuffet met volop zoet en hartig, klassiek en healthy. Zoveel keus; zeker een goede start voor onze hotelgasten! Maar ook voor niet-gasten een praktische start van een leuk dagje uit of een werkoverleg in de vroege ochtend. Hotel Rosveld is door de ligging aan de A2 Eindhoven-Maastricht - de verbindingsroute tussen noord en zuid Nederland - een ideaal meeting-point en zo begint een dagje samen uit of werkdag lekker op tijd!

Dakterras

What a view! Het dakterras met dakbar is een fantastische plek voor een drankje samen of lekker lazy loungen
met een goed boek. Het dakterras van Rosveld is letterlijk top!

Fitness

Het moet niet maar het kan! Een zeer compleet ingerichte fitnessruimte op het allerhoogste punt van Hotel Rosveld biedt alle faciliteiten om in vorm te blijven. Alleen al de plek en het uitzicht: spectaculair!

Bar

Een gezellige nazit na een lange dag vergaderen, een borrel met een gezelschap of een enkel drankje voor het slapen gaan. Een praatje met je collega’s of ontmoeting met mede-hotelgasten, in de bar bruist het altijd! Een internationale en ongedwongen sfeer in een sprankelende omgeving.

Bar - Rosveld

Check-in / Check-out

Om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken, kunt u bij Hotel Rosveld eenvoudig in- en uitchecken voor of na uw verblijf. Wilt u eerder inchecken of later uitchecken? Wij kijken graag voor u wat er mogelijk is.

  • Inchecken vanaf 14:00 tot 23:00 uur
  • Wilt u graag na 23:00 uur inchecken? Neem dan even contact met ons op.
  • Uitchecken voor 11:00 uur
  • Late check-out tot 17:00 uur mogelijk op basis van beschikbaarheid
    (€ 25,-, uitsluitend op aanvraag)
  • Gratis opslagruimte voor bagage
  • 24/7 receptie
Check in - Check out