Professioneel en persoonlijk

Rosveld kenmerkt zich door de comfortabele, gezellige sfeer en met de verschillende faciliteiten die aangeboden worden, voelt het hier als thuis!

24/7 receptie
Elektrische laadpalen
Lift
Fitness
Parkeerplaats

Check-in / Check-out

Om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken, kunt u bij Hotel Rosveld eenvoudig in- en uitchecken voor of na uw verblijf. Wilt u eerder inchecken of later uitchecken? Wij kijken graag voor u wat er mogelijk is.

 • Inchecken vanaf 14:00 tot 23:00 uur (inchecken vanaf 25 jaar)
 • Wilt u graag na 23:00 uur inchecken? Neem dan even contact met ons op.
 • Uitchecken voor 11:00 uur
 • Late check-out tot 17:00 uur mogelijk op basis van beschikbaarheid
  (€ 25,-, uitsluitend op aanvraag)
 • Gratis opslagruimte voor bagage
 • 24/7 receptie
 • Was- en strijkservice (tegen betaling)
 • Ontbijt/lunchbox to go (€ 12,95 per box)
 • Fiets verhuur (op basis van beschikbaarheid)

Best breakfast

Een heerlijke start van de dag! Elke ochtend bereiden we een uitgebreid en heel compleet ontbijtbuffet met volop zoet en hartig, klassiek en healthy. Zoveel keus; zeker een goede start voor onze hotelgasten! Maar ook voor niet-gasten een praktische start van een leuk dagje uit of een werkoverleg in de vroege ochtend. Hotel Rosveld is door de ligging aan de A2 Eindhoven-Maastricht - de verbindingsroute tussen noord en zuid Nederland - een ideaal meeting-point en zo begint een dagje samen uit of werkdag lekker op tijd!

Het ontbijt is van maandag tot en met vrijdag van 06.30 uur tot 10.00 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen van 07.00 uur tot 11.00 uur.

Ook serveren we in het Café en de lobby een kleine lunch- en dinerkaart.

MENUKAART

Bar

Een gezellige nazit na een lange dag vergaderen, een borrel met een gezelschap of een enkel drankje voor het slapen gaan. Een praatje met je collega’s of ontmoeting met mede-hotelgasten, in de bar bruist het altijd! Een internationale en ongedwongen sfeer in een sprankelende omgeving.

Fitness

Het moet niet maar het kan! Een zeer compleet ingerichte fitnessruimte op het allerhoogste punt van Hotel Rosveld biedt alle faciliteiten om in vorm te blijven. Alleen al de plek en het uitzicht: spectaculair!

Dakterras

What a view! Het dakterras met dakbar is een fantastische plek voor een drankje samen of lekker lazy loungen met een goed boek. Het dakterras van Rosveld is letterlijk top!